
Index No: 97-11 dated November 20, 1997  

Applicable To:Licensed Child Welfare Agencies, Licensed Day Care Centers 

Question:  

When a child welfare agency operates a day care center, which rules apply 
for the retention of a child’s day care records? 

Response:  

When a child welfare agency operates a day care center, the child’s day care 
records shall be kept in accordance with Section 407.34(a), i.e. maintained for 
five years after the child has been discharged from the day care center. 

 


